Laura Imbert-Bouchard
Violí

Nascuda a Barcelona el 21 de novembre de 1973 i llicenciada en filologia catalana, inicià els seus estudis musicals a l'edat de 9 anys amb solfeig i violí, que més tard completà amb els d'harmonia, conjunt coral i piano.

Formà part de la Jove Orquestra Simfònica Gèrminans des de la seva creació, l'any 1986, fins l'any 1992, amb la qual ha ofert concerts arreu dels Països Catalans i d'Alemanya.

Des de l'any 1992 fins al 1994 és component del Cor Maixata de l'Hospitalet de Llobregat amb el qual ha actuat a Barcelona, Dinamarca i Euskadi.

S'integrà al món de la música tradicional l'any 1991 com a component fundador del grup Sol de Nit (amb el qual ha enregistrat el disc "B-91-00-SN"), i durant el curs 92-93 estudià el "Primer Curs de Mestratge en Música Tradicional i Popular" a l'Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya, que més tard ampliarà amb noves assignatures com mandolina amb el professor Antoni Xuclà.

Ha realitzat diversos cursos de violí tradicional: italià, amb Maurizio Padovan, celta, amb Aly Bain (Escòcia) i Dermot McLaughlin (Irlanda) i francès amb Christian Lanau i Jean-Pierre Cazade.

Fins a finals de l’any 1999 ha estat component del quartet de violins Les Violines, de música tradicional, amb el qual ha gravat el disc "A tota corda", i fins l'estiu del 1998 va formar part del grup de fusió Lo poder del cant, amb també un disc al mercat.

Durant un llarg periode també va acompanyar el cantant Adolfo Osta en els seus recitals, amb qui va enregistrar els discs "Amor, ei!" i "Alba que no tiene tarde".

Menú // Components